UUDISTAMME SIVUSTOA! HUOM! KAIKKI KATALOGIT EI OLE AJANTASALLA. OTATHAN YHTEYTÄ ENSIN MEIHIN JOS ETSIT JOTAIN TIETTYÄ TUOTETTA.  Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan tuotteisiin, johon voimme painaa haluamasi painokuvan. Tuotteet soveltuvat hyvin tekstiilipainoon ja merkkauksiin. Liikelahjavalikoimaa päivitetään.

 

Continental Clothing

- Continental Clothing-tuotteet ovat laadukkaita eettisesti tuotettuja, koot normaaleja euroopan kokoja.

Earth Positive

- Earth Positive-tuotteet ovat orgaanisesta puuvillasta ja eettisellä periaattella valmistettu tekstiili. Valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällistä energiaa: tuulivoimaa ja aurinkoenergiaa. Koot normaaleja euroopan kokoja.

Salvage

Salvage [sælvidz] ottaa talteen

- "Otimme talteen ylimääräisen puuvillan, sekoitimme joukkoon palautettuja pulloja, laitoimme ne silppuriin ja muutimme materiaalit uusiksi tekstiileiksi."

100 % kierrätetyistä materiaaleista valmistetut paidat & kassit. 

60 % teksitiiliteollisuudesta ylijäävää orgaanista puuvillaa

40% kuluttajan kierättämää polyesteria

Fruit of the Loom

- Fruit of the Loom:ilta löytyy perus t-paidat yms. joissa hyvä hinta/laatusuhde.

Russel

- Russelin laadukkaat t-paidat ja collegetuotteet, sekä laaja valikoima kauluspaitoja helpottaa löytämään tuotteen joka tilanteeseen. 

Gildan

- Gildanilta hyvälaatuiset t-paidat ja hupparit. Väreissä valinnanvaraa. Paidat jenkkikoossa, pidempi malli.

Neutral

- Neutral on laadukas eettisesti tuotettu merkki, jolla kaikki tuotteet on 100 %.sta orgaanista reilun kaupan puuvillaa. Koot normaaleja euroopan kokoja

Label Free

- Label Free on nimensä mukaisesti, "vapaa merkeistä". Niskassa ainoastaan pieni kokolappu. Koot normaaleja euroopan kokoja.

SOL´S

- Ranskalainen merkki. Moderni mallisto innovatiivisia tuotteita, jotka sopivat kaikenlaiseen personointiin sekä eri tapahtumiin ja toimintoihin. 2016 SOL’S esittelee uudistuneen malliston vaatteita ja laukkuja, 361 tuotetta joista37 uutuutta, osaksi SOL’S tuotemerkillä mutta myös NO LABEL - valikoidut tuotteet ilman merkkiä johon voitte helposti liittää oman tuotemerkkinne. Valikoimastamme löydätte tuotteet jotka sopivat kaikkiin merkkausmenetelmiin ja tyyleihin: Essential, Fashion, Muoti, Corporate, Outdoor, Teamsport ja Prowear.

 Karlowsky

- Laadukas Saksalainen merkki, 120 vuoden kokemuksella. Mallistossa on monia vaihtoehtoja ravintola-, kahvila-, hotelli- ja hoitohenkilökunnan asuiksi. Tyylikkäitä kokonaisuuksia ja pelkistettyjä essuja. 

Regatta

- Hyvän hinta-laatu suhteen omaavia työ- & ulkoiluvaatteita. Myös fleece- & softshelltakit.

Pro Job

- Ruotsalainen työvaatemerkki, jolta löydät mm. kuljetus- & rakennusalan asuja. Myös huomiovaatteet!

Atlantis

- Laaja päähine- ja asustemallisto, italialaista designia.
Mallistosta löytyy tuotteita joka lähtöön, laadusta tinkimättä. Myös kustomoidut päähineet.

Meiltä myös hatut, pipot, lippikset, kassit, laukut, työ- & huomiovaatteet, lahjatavarat, keittiötuotteet, kylpypyyhkeet, alusasut,  jne. kysy lisää info@painajainen.com

 

Kaikki oikeudet pidätetään © 2019 Painajainen.com